Taskuhääling: HK Unicorn Squad muudab tehnoloogiamaailma üks tüdruk korraga

26.06.2024
Taskuhääling: HK Unicorn Squad muudab tehnoloogiamaailma üks tüdruk korraga. 26.06.2024. Unicorn Squad sai alguse IT-ettevõtja Taavi Kotka ideest inspireerida oma tütart Helenat ning on aja jooksul märkimisväärselt kasvanud – 17 tüdrukuga alustanud programm on laienenud 3000 osalejani. Liis Koser selgitab, miks on kriitiliselt tähtis suunata tüdrukuid tehnoloogiavaldkonna juurde ning kuidas HK Unicorn Squad neid sellel teekonnal aitab. Samuti annab ta ülevaate koostööst TalTechiga, mis laiendab ettevõtte missiooni ja pakub tüdrukutele uusi võimalusi. Lõpetuseks jagab Liis nõuandeid, kuidas saavad lapsevanemad ja õpetajad innustada tüdrukuid tehnoloogia ja inseneriteaduste vastu huvi tundma. Saade HK Unicorn Squadi juhiga pakub inspireeriva loo, kuidas on võimalik muuta tehnoloogiamaailma üks tüdruk korraga.
Liis Koser | Foto: TalTech

Liis Koser | Foto: TalTech

Taskuhäälingu „TalTech Taskus“ külaliseks on HK Unicorn Squad juht ja TalTechi üliõpilane Liis Koser, kes jagab põnevat lugu programmist, mis on loodud murdma stereotüüpe ja inspireerima tüdrukuid tehnoloogiavaldkonnas.

Unicorn Squad sai alguse IT-ettevõtja Taavi Kotka ideest inspireerida oma tütart Helenat ning on aja jooksul märkimisväärselt kasvanud – 17 tüdrukuga alustanud programm on laienenud 3000 osalejani.

Liis Koser selgitab, miks on kriitiliselt tähtis suunata tüdrukuid tehnoloogiavaldkonna juurde ning kuidas HK Unicorn Squad neid sellel teekonnal aitab. Samuti annab ta ülevaate koostööst TalTechiga, mis laiendab ettevõtte missiooni ja pakub tüdrukutele uusi võimalusi.

Lõpetuseks jagab Liis nõuandeid, kuidas saavad lapsevanemad ja õpetajad innustada tüdrukuid tehnoloogia ja inseneriteaduste vastu huvi tundma.

Saade HK Unicorn Squadi juhiga pakub inspireeriva loo, kuidas on võimalik muuta tehnoloogiamaailma üks tüdruk korraga.