Ettevõtete ja teadlaste kiirkohting: koostööpäev elektroonika- ja masinatööstusele

18.09.2024
Ettevõtete ja teadlaste kiirkohting: koostööpäev elektroonika- ja masinatööstusele. 18.09.2024. Elektroonika- ja masinatööstuse ettevõtjad ning teadlased kohtuvad 9. oktoobril Tallinnas, Estonia restoranis, kus toimub matchmaking-formaadis koostööpäev. Ürituse eesmärk on edendada koostööd ja leida lahendusi ettevõtete väljakutsetele, pakkudes osalejatele võimalust vahetult suhelda ja jagada ideid. Koostööpäev põhineb lühivestlustel, kus ettevõtted ja teadlased saavad tutvustada oma uurimisteemasid, esitada tehnoloogilisi väljakutseid ja arutada võimalikke koostööprojekte. Edukatele kohtumistele loodetakse järgnevat praktiliste projektide käivitamist. Päeva avab inspireeriv kogemuslugu, kus ettevõtte R8 Technologies operatiivjuht Allan Hani räägib koostöö kasulikkusest teadlastega, tuues esile ettevõtte kasvu ja ekspordiedu. Ürituse fookusteemadeks on energiaefektiivsus; digitaalsed lahendused ja tööstus 4.0; jäätmete vähendamise ja taaskasutuse tehnoloogiad; uuenduslikud tooted ja tootmisprotsessid ning innovaatilised materjalid. Lisaks on kohal teadusrahastuse konsultandid, kes pakuvad nõu rahastusvõimaluste kohta. Koostööpäev on tasuta ning toimub Impact Day jätkusuutlikkuse festivali raames. Registreerimine on avatud kuni 4. oktoobrini.  
Ettevõtete ja teadlaste koostööpäev 2023. aastal | Foto: Eesti Teadusagentuur

Ettevõtete ja teadlaste koostööpäev 2023. aastal | Foto: Eesti Teadusagentuur

Ettevõtete ja teadlaste koostööpäev toob 9. oktoobril kokku elektroonika- ja masinatööstuse uuendajad.

Elektroonika- ja masinatööstuse ettevõtjad ning teadlased kohtuvad 9. oktoobril Tallinnas, Estonia restoranis, kus toimub matchmaking-formaadis koostööpäev. Ürituse eesmärk on edendada koostööd ja leida lahendusi ettevõtete väljakutsetele, pakkudes osalejatele võimalust vahetult suhelda ja jagada ideid.

Koostööpäev põhineb lühivestlustel, kus ettevõtted ja teadlased saavad tutvustada oma uurimisteemasid, esitada tehnoloogilisi väljakutseid ja arutada võimalikke koostööprojekte. Edukatele kohtumistele loodetakse järgnevat praktiliste projektide käivitamist.

Päeva avab inspireeriv kogemuslugu, kus ettevõtte R8 Technologies operatiivjuht Allan Hani räägib koostöö kasulikkusest teadlastega, tuues esile ettevõtte kasvu ja ekspordiedu.

Ürituse fookusteemadeks on energiaefektiivsus; digitaalsed lahendused ja tööstus 4.0; jäätmete vähendamise ja taaskasutuse tehnoloogiad; uuenduslikud tooted ja tootmisprotsessid ning innovaatilised materjalid.

Lisaks on kohal teadusrahastuse konsultandid, kes pakuvad nõu rahastusvõimaluste kohta.

Koostööpäev on tasuta ning toimub Impact Day jätkusuutlikkuse festivali raames. Registreerimine on avatud kuni 4. oktoobrini.