Kristin Rammus

17.09.2024
TalTechi Linnakupidu on näide keskkonnasõbralikust suurest üritusest, mis võiks teistele eeskujuks olla.
13.08.2024
Kas auto on tänapäeval tõesti asendamatu või on ühistransport mõistlikum alternatiiv? Sander Salmu, Pärtel-Peeter Pere, Dago Antov ja Tarmo Tähepõld arutlesid Arvamusfestivalil, kuidas kujundavad autostumine, kliimakriis ja liikumisharjumused meie tulevikku. Mis on parim viis punktist A punkti B jõudmiseks – kas eelistada autot, rongi või hoopis jalgratast?
13.08.2024
Taastuvenergia kiire areng muudab meie maastikke ja tekitab uusi väljakutseid. Yoko Alender, Karin Bachmann, Anna Semjonova, Ivo Palu ja Martin Kruus arutlesid Arvamusfestivalil, kuidas leida tasakaal keskkonnamõjude, energiatootmise ja kogukondade huvide vahel. Kas energiatulevik toob kaasa ka uued maastikureeglid?
07.08.2024
Tallinna tehnikaülikooli keemia- ja biotehnoloogia instituut koostöös teadus- ja ärilinnakuga Tehnopol avas kaks hotelli lülijalgsetele – teisisõnu putukatele ja ämblikele. Hotellide eesmärgiks on pakkuda pisiloomadele aastaringset elupaika ja jälgida, kes ning mis tingimustel taolistes hotellides tegutsevad.
22.05.2024
TalTech on 22.–24. mail Tallinna Kultuurikatlas toimuva Latitude59 konverentsi jaoks kokku pannud mahuka kava. TalTechi boksis on kohal nii iduifrmad Äio kui Raiku; üritusel saab kuulata inspireerivaid seminare ja ettekandeid, aga kohtuda ka investorite, teadlaste ja ettevõtetega. Konverents keskendub süvatehnoloogiatele ning TalTech võtab sel korral fookusesse materjalitehnoloogiad ja ringmajanduse.